Wegwijs in de technische kant van datadelen

Om je data te delen via DjustConnect, wordt gewerkt met API's. Met zo’n API’s maak je jouw data op een eenvoudige en gestandaardiseerde manier toegankelijk voor anderen, zonder zelf de controle over je data te verliezen. Je hoeft maar één keer een API te ontwikkelen en linken aan DjustConnect, om je data met een heleboel klanten te delen.

Jouw data beschikbaar maken, wil niet zeggen dat iedereen deze zo maar kan en mag gebruiken. DjustConnect zorgt ervoor dat de data enkel kunnen opgevraagd worden door wie jij toegang geeft.

DjustConnect zorgt voor heel wat IT-diensten, waar je bedrijf zelf niet meer voor moet zorgen: authenticatie, consent management, veiligheid en privacy, throttling, event notificaties etc. Dat maakt het er een heel pak eenvoudiger op.

Aanbod workshops

  • Wil je ook als bedrijfsleider, businessanalist, projectmanager of IT verantwoordelijke, beter verstaan hoe de IT-infrastructuur van DjustConnect werkt en welke diensten er vervat zitten in het systeem? We geven je graag meer uitleg en bespreken onmiddellijk wat de meerwaarde is voor jouw business case.
  • Is je bedrijf al klaar om een API te ontwikkelen, maar wil je graag wat meer richtlijnen en begeleiding doorheen het proces? Onze IT'ers staan klaar voor jou.

Stappenplan

Naast de individuele workshops, kunnen we je ook ondersteunen met een stappenplan waar je voorbeeldcode in kan terugvinden.